Meistä

Monipuolista osaamista

Sistemin laaja-alainen osaaminen on kasvanut monien erilaisien projektien parissa. Suunnittelukohteita on vuosikymmenten saatossa kertynyt jo yli 1500 aina laivoista hotelleihin sekä toimistoihin ja oppimisympäristöihin. Viime vuosina suunnittelutoimistomme on profiloitunut erityisesti oppimis- ja työympäristöjen kokonaisvaltaiseen suunnitteluun.

Yhdessä

Parhaat projektimme ovat suunniteltu tiiviissä yhteistyössä arkkitehdin, käyttäjien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Uskomme keskustelevaan, avoimeen suunnitteluun parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tuotamme sisustusarkkitehtuurin lisäksi myös graafisen suunnittelun, arkkitehtisuunnittelun ja projektinhallinnan palveluita.

Kestävää ja innovatiivista

Ideat syntyvät todellisista tarpeista ja käytännön kokemuksesta. Väri- ja materiaalisuunnittelussamme huomioidaan vahvasti ympäristö ja historia. Huolehdimme ajanmukaisesta tietotaidostamme ja ennakoimme tulevaisuuden tarpeita.

Luotettava kumppani

Monipuolinen osaaminen, kestävät ratkaisut ja käyttäjälähtöiset suunnitteluperiaatteet ovat osatekijöitä kestäviin asiakassuhteisiimme sekä pitkään historiaamme. Sistem on sopimussuunnittelija mm. Helsingin, Espoon ja Porvoon kaupungeille, sekä Helsingin yliopistolle. Näiden lisäksi olemme tehneet projekteja esimerkiksi Metropolialle, Markkinointi-instituutille & Rastorille, Kelalle, Efimalle ja Nesteelle.