Om oss

Mångsidig erfarenhet

Sistem har lång erfarenhet av ett stort antal olika projekt inom inredningsplanering. Vi har genomfört över 1500 designprojekt under årtionden, allt från kryssningsfartyg och hotell till arbets- och inlärningsmiljöer. Under de senaste åren har vi specialiserat oss just på arbets- och inlärningsmiljöer.

Tillsammans

Våra bästa projekt har skapats i ett nära samarbete med arkitekter, användare och andra partners. Vi tror att de bästa resultaten uppnås genom kommunikation och en öppen designprocess. Vi erbjuder även grafisk design, arkitektonisk design och projektledning utöver inredningsplanering.

Hållbart och innovativt

Våra idéer uppstår från verkliga behov och våra tidigare erfarenheter. Miljö och historia beaktas starkt i vår färg- och materialdesign. Vi ser till att vårt team har aktuell kunskap och att vi kan förutse framtida behov.

Pålitlig partner

Bred erfarenhet, hållbara lösningar och användardrivna designprinciper är några orsaker till långvariga kundrelationer och vår långa historia. Sistem är inredningsarkitekt för Helsingfors, Esbo och Borgå samt för Helsingfors universitet. Dessutom har Sistem gjort projekt för Metropolia, Markkinointi-instituutti & Rastor, Fpa, Efima och Neste mm.