• Sistem-Sisustusarkkitehdit-Pitäjänmäen-Voltti-2020_1
  • Sistem-Sisustusarkkitehdit-Pitäjänmäen-Voltti-2020_2
  • Sistem-Sisustusarkkitehdit-Pitäjänmäen-Voltti-2020_3
  • Sistem-Sisustusarkkitehdit-Pitäjänmäen-Voltti-2020_4
  • Sistem-Sisustusarkkitehdit-Pitäjänmäen-Voltti-2020_5
  • Sistem-Sisustusarkkitehdit-Pitäjänmäen-Voltti-2020_7
  • Sistem-Sisustusarkkitehdit-Pitäjänmäen-Voltti-2020_8
  • Sistem-Sisustusarkkitehdit-Pitäjänmäen-Voltti-2020_9
  • Sistem-Sisustusarkkitehdit-Pitäjänmäen-Voltti-2020_10
  • Sistem-Sisustusarkkitehdit-Pitäjänmäen-Voltti-2020_11
Del

Voltti i Sockenbacka

Pitäjänmäki Volts totalrenoverade lokaler erbjuder hyresgästerna funktionella faciliteter för effektivt arbete och bekväma offentliga lokaler för mångsidig verksamhet.

Lobbyn fick ett nytt fräscht utseende och hela restaurangen öppnades till en attraktiv oas som en del av lobbyn. På så sätt bleknades också gränssnittet mellan restaurangen och arbetet och anläggningarna fungerade för alla efter behov.

I utformningen av restaurangen var det viktigt att förbättra akustiken i det bullriga utrymmet och ta tillvara på utrymmet utanför lunchtid. Med bekväma loger, utrymmesindelning och flexibla skåputrymmen är utrymmena nu i kontinuerlig användning. Dessutom har lokalerna ett helt ombyggt mötesrum med moderna mötesrum i olika storlekar för alla anställda i huset.

Det enhetliga utseendet på lokalerna utformades i nära samarbete med Tommila Arkkitehdit Oy. Tidsbesparande utseende, hållbara material och ekologi var viktiga i designlösningarna.

2020, Pitäjänmäki Voltti
Foton: Tuomas Uusheimo